JSP-MIKRO
TIETOKONEHUOLTO JA -MYYNTI
MainosPC Mainontaa
 
TARJOLLA TEHOKASTA JA EDULLISTA, ALUEELLISTA SEKÄ VALTAKUNNALLISTA MAINOSTILAA.
Tarjoamme yrityksestänne ja palveluistanne esittelyn oman alueenne mainostietokoneille, sekä verkkosivustolle www.mainospc.fi/oma alueesi (esim. www.mainospc.fi/kerava)
 
Hinnat alk. 15€/kk alv. 0%
 
Mainoksenne näkyvät kaikilla paikallisilla mainoskoneilla jo yhdessä päivässä, useita kymmeniä kertoja. Verkkosivustolla näkyvät esittelyt ovat rajoittamattomia ja näkyvät maailmanlaajuisesti 24 / 7.

 

Mainoksen lisäksi saatte myös erillisen yritysesittelysivun mistä löytyy yhteystietonne ja vapaa kuvaus palveluistanne. (parantaa yrityksenne löydettävyyttä esim. Googlesta)

 

Voitte tehdä oman mainoksenne itse, käyttää jo olemassa olevaa aineistoa, tai voimme tarvittaessa tehdä esitteen puolestanne.
 
Kysy lisää puh. 045 235 83 83 tai TÄSTÄ
 Ilmainen Tietokone Yleisökäyttöön
 
Kahvilan, ravintolan, huoltoaseman, hotellin tms. julkisen tilan yrittäjä, haluaisitko tarjota asiakkaillesi mahdollisuuden käyttää internettiä ja tietokonetta ilman teille tai asiakkaillenne aiheutuvia kustannuksia? Siis pysyvästi ilmaiseksi.

Me tarjoamme teille tälläisen mahdollisuuden. Asiakkaanne pääsevät käyttämään internettiä ja lukemaan teidän tiloissanne aikatauluja, uutisia, säätietoja, sähköpostia, tai hoitamaan vaikka pankkiasioitaan.

Tarjoamme tämän suosituksi muodostuneen palvelun myös teille, ilman kustannuksia. Toimiva internet-liittymä pitää tulevassa "nettikahvilassa" olla, sekä oikeus näyttää niissä mainoksia. Me toimitamme kaikki tarvittavat laitteet, hoidamme niiden asennuksen ja ylläpidon.
 
Kysy lisää puh. 045 235 83 83 tai TÄSTÄ
© Kaikki oikeudet pidätetään 2009-2020 JSP-MIKRO