Toimitusehdot

Toimitus & Palautus

Seuraavia ehtoja sovelletaan JSP-MIKRON ja sen asiakkaiden välisessä internet-kaupassa.

Toimitusehdot

Toimitukset ainoastaan Suomeen.

Tilaajan tulee olla täysi-ikäinen

Asiakasta sitova tilaus syntyy, kun asiakas on lähettänyt tilauksensa palveluntarjoajalle verkkokaupassa (ks. kuitenkin jäljempänä Kuluttaja-asiakkaita koskeva kohta Peruuttamisoikeus). Asiakas ymmärtää ja hyväksyy, että tilaukseen liittyy maksuvelvollisuus

Hinnat

Hinnat sisältävät arvonlisäveron.

Toimitus

Posti: Nouto postista (ovelle paketti, kysy erikseen asiakaspalvelustamme)

Nouto: Verkkokauppatilaukset voi noutaa kun saatte sähköpostilla vahvistuksen, että tilaus on NOUDETTAVISSA.

Toimitusaika on pääsääntöisesti 1-5 arkipäivää. (poikkeuksista ilmoitetaan erikseen asiakkaalle)

Mikäli tilausta ei noudeta 7 vrk:n kuluessa tilausvahvistuksen saapumisesta (tai erikseen sovittuna päivänä), tai tilisiirtoa ei makseta 7 vrk:n kuluessa, tilaus katsotaan peruutetuksi, ja tuotteet tulevat uudelleen myyntiin.

Toimituskulut

Posti: 8,50€

Nouto: Tavarat noudettavissa ilman lisäkuluja liikkeestämme.

Maksutavat

Nouto: Noutopisteessä käy käteinen sekä kotimaiset pankkikortit ja luottokunnan kortit (mm. Maestro, Master Card, V-pay, Visa ja Visa Electron.)

Checkout Finland Oy maksutavat, katso oheinen linkki http://checkout.fi/maksuehdot.html

Maksu pankkipainikkeilla: Checkout maksunvälityspalvelu välittää maksusi kauppiaalle. Käytössäsi on kaikkien pankkien maksupainikkeet. Checkout on sinulle turvallinen maksutapa. Palvelu on maksulaitoslain siirtymäsäännöksen nojalla merkitty Finanssivalvonnan ylläpitämään maksulaitosrekisteriin. Checkout on Checkout Finland Oy:n (y-tunnus 2196606-6) ylläpitämä palvelu.

GSM-maksaminen: Kännykkämaksamista käyttävältä asiakkaalta tuotteen summa peritään puhelinlaskussa, ja puhelinoperaattori tai muu palveluntarjoaja tilittää maksun verkkokauppiaan Checkout-tilille. Maksaminen tapahtuu soittamalla tiettyyn maksunumeroon. Asiakas voi ostaa kännykkämaksulla yhdellä ostotapahtumalla korkeintaan 43,62 euron suuruisella summalla. Puhelinlaskulla asiakkaan maksutapahtumaan lisätään operaattorin kustannukset. Enimmillään asiakas voi ostaa gsm-maksuvaihtoehdolla kuukauden aikana korkeintaan n. 150 euron edestä. Ostoksia voi tehdä kännykkämaksamisella maksimissaan kaksi kappaletta päivässä.

Everyday: Everyday - joustavasti kerralla tai kk-erissä Ostaessasi Everyday:llä saat käyttöösi vähintään 300€:n jatkuvan luoton verkko-ostosten tekemiseen. Sopimus on voimassa toistaiseksi. Voit maksaa halutessasi ostoksen laskulla kerralla, jolloin saat keskimäärin 45 vuorokautta maksuaikaa ostoksellesi tai voit maksaa kätevästi luotolla kuukausierissä. Maksutavat: 1. Kertasuorituksena - Ei lisäkuluja, mikäli ostos maksetaan kokonaisuudessaan eräpäivään mennessä, todellinen vuosikorko tällöin on 0 %. - Eräpäivä seuraavan kuukauden lopussa. 2. Kuukausierissä - Minimilyhennys 1/5 laskun loppusummasta, kuitenkin vähintään 20€. - Eräpäivän jälkeen avoimeksi jäävälle saldolle lasketaan kuukausikorkoa 5 %. - Tyypillisen 500€:n luottosumman todellinen vuosikorko on 48,52 %. Everyday:llä voi maksaa täysi-ikäinen hyvin raha-asiansa hoitava Suomen kansalainen. Sopimuksen allekirjoitus tapahtuu omilla henkilökohtaisilla verkkopankkitunnuksilla. Everyday tarkistaa maksajan henkilöluottotiedot Suomen Asiakastieto Oy:stä sekä henkilötiedot väestötietojärjestelmästä. 18–20-vuotiaat uudet asiakkaat voivat ostaa enintään 300 €:lla ja yli 21-vuotiaille uusille asiakkaille rahoitusta myönnetään enintään 1000 €. Asiakkuuden kehittyessä yli 21-vuotiaat voivat hakea rahoitusta enintään 2000 € ostoksiin. Lisätietoja: http://www.everyday.fi/verkkomaksu/

Jousto: Jousto on kotimainen palvelu, jolla asiakas rahoittaa nettiostoksensa nopeasti ja turvallisesti. Jousto palvelu on tarkoitettu 20–75-vuotiaille suomalaisille yksityishenkilöille, jotka ovat hoitaneet raha-asiansa moitteettomasti. Joustoa voi saada 20-2000 euron ostoksiin. Laskun asiakas saa halutessaan myös sähköpostiin. Hakiessaan Joustoa asiakas tunnistautuu ensin millä tahansa suomalaisen pankin verkkopankkitunnuksilla ja tämän jälkeen täyttää lomakkeelle tietonsa. Päätöksen ja tiedon lainan myöntämisestä hän saa heti. Tämän jälkeen asiakas palautuu verkkokauppaan takaisin ja tilaus on käsitelty. Kun asiakas maksaa Joustolla ja valitsee maksutavaksi Jousto Laskun, hän saa maksuaikaa 14 vuorokautta. Ainoa kulu on laskutuspalkkio 4,90 €/lasku. Kertaostos verkkokaupassa Jousto Laskulla on maksimissaan 1000 €. Asiakas voi maksaa myös erissä Jousto Osamaksulla 1-12 kuukauden takaisinmaksuajalla. Laskutuspalkkio on 4,90 €/lasku ja kuukausittainen nimelliskorko 2,42 %. Kertaostos verkkokaupassa Jousto Osamaksulla on maksimissaan 2000 €. Joustolla maksaminen on erittäin turvallista. Maksutapahtuma ja tietojen välitys tapahtuu aina suojatussa yhteydessä. Lue lisää Joustosta osoitteessa www.jousto.com.

Collector Lasku ja Osamaksu: Tarjoamme mahdollisuuden maksaa laskulla tai osamaksulla yhteistyössä Collector Credit AB:n kanssa. Kun asiakas valitsee maksutavaksi lasku- ja osamaksuvaihtoehdon, niin hän saa automaattisesti korotonta maksuaikaa seuraavan kuukauden viimeiseen päivään asti. Asiakas voi maksaa koko summan kerralla tai jakaa maksun pienempiin eriin. Laskut erääntyvät joka kuukauden viimeinen päivä, minkä johdosta asiakkaalla voi olla jopa 60 päivää aikaa maksaa laskunsa. Laskuun lisätään 2,95 euron laskutusmaksu. Laskulla tai osamaksulla on mahdollista maksaa tuotteita 2000 eurolla ja takaisinmaksuaika on 48 kk. Nimellinen vuosikorko on 19,2 %. Laskun saadessaan asiakas voi valita osamaksun maksamalla kuukauden vähimmäissumman, joka ilmenee hänen laskustaan. Laskulla tai osamaksulla maksavan asiakkaan tulee olla vähintään 20-vuotias ja teemme luottotietojen tarkastuksen tilauksen yhteydessä. Myöhästyneistä maksuista ja maksamattomista laskuista veloitetaan 5 euron muistutusmaksu sekä korkoa 1,60 % kuukaudessa viivästyneeltä ajalta. Valittuasi maksutavan kauppiaan tarjoamista vaihtoehdoista, maksutapahtuma siirtyy maksutavan järjestelmään. Hyväksyttyäsi maksun ja palattuasi verkkokauppaan, maksu kirjautuu välittömästi suoritetuksi kauppiaalle. Maksu suoritetaan Checkout Finland Oy:n hallinnoimalle tilille, josta se siirretään kauppiaalle. Turvallista, helppoa ja nopeaa!

Tilisiirto: Ennakkotilisiirtoa käyttävä asiakas saa itselleen tilauksen yhteydessä ennakkolaskun, jonka hän maksaa. Ennakkotilisiirtoa käytettäessä maksu näkyy kauppiaan järjestelmässä keskeneräisenä, kunnes asiakas on maksanut laskunsa.

Kuluttajan palautusoikeus ja peruuttamisohje

Teillä on oikeus peruuttaa tämä sopimus 14 päivän kuluessa syytä ilmoittamatta.

Pelkkä tavaran palauttaminen ei peruuttamiseen enää riitä, vaan kuluttajan on nimenomaisesti ilmoitettava halustaan peruuttaa sopimus.

Peruuttamisen määräaika päättyy 14 päivän kuluttua siitä, kun tavara on vastaanotettu tai siitä, kun viimeinen tavaraerä on vastaanotettu.

Peruuttamisoikeuden käyttämiseksi teidän on ilmoitettava meille (JSP-MIKRO Jäspilänkatu 6 C 04250 Kerava, 045 235 83 83, asiakaspalvelu@jsp-mikro.fi) päätöksestänne peruuttaa sopimus yksiselitteisellä tavalla (esimerkiksi kirjeellä postitse tai sähköpostilla). Voitte myös käyttää oheista peruuttamislomaketta, mutta sen käyttö ei ole pakollista.

Sisällyttäkää peruutusilmoitukseenne seuraavat tiedot:

  • Ilmoitan, että haluan peruuttaa JSP-MIKRO verkkokaupassa tekemäni sopimuksen, joka koskee seuraavien tavaroiden toimittamista
  • Tilauspäivä / Vastaanottopäivä
  • Nimenne
  • Osoitteenne
  • Sähköpostiosoite
  • Puhelinnumero
  • Päiväys

Peruuttamisen määräajan noudattamiseksi riittää, että lähetätte ilmoituksenne peruuttamisoikeuden käytöstä ennen peruuttamisajan päättymistä.

Palautusoikeus ei kuitenkaan koske seuraavia Tuotteita: i. pelit, elokuvat, ohjelmistot tai muut sinetöidyt tuotteet, kun tuotepakkaus on avattu. ii. tietokoneet kun käyttöjärjestelmä on asennettu ellei se ollut valmiiksi asennettu (tässä tapauksessa muu käyttöönotto vastaavasti poistaa palautusoikeuden). iii. tuotteet jotka on erityisesti ostajan toivomuksesta valmistettu, tilattu tai muokattu.

Peruuttamisen vaikutukset

Jos peruutatte tämän sopimuksen, palautamme teille kaikki teiltä saamamme suoritukset, myös toimituskustannukset (paitsi lisäkustannuksia siitä, että olette valinnut tarjoamastamme edullisimmasta vakiotoimitustavasta poikkeavan toimitustavan), viivytyksettä ja joka tapauksessa viimeistään 14 päivän kuluttua peruuttamisilmoituksen saatuamme. Suoritamme palautuksen sillä maksutavalla, jota olette käyttänyt alkuperäisessä liiketoimessa, ellette ole nimenomaisesti suostunut muuhun, ja joka tapauksessa siten, että teille ei aiheudu suoritusten palauttamisesta kustannuksia. Voimme pidättyä maksujen palautuksesta, kunnes olemme saaneet tavaran takaisin tai kunnes olette osoittanut lähettäneenne tavaran takaisin.

Teidän on lähetettävä tavarat takaisin tai luovutettava ne meille viivytyksettä ja viimeistään 14 päivän kuluttua peruuttamisilmoituksen tekemisestä. Määräaikaa on noudatettu, jos lähetätte tavarat takaisin ennen kyseisen 14 päivän määräajan päättymistä.

Kuluttajan on vastattava tavaroiden palauttamisesta johtuvista välittömistä kuluista, ellei muuta ole nimenomaan sovittu.

Olette vastuussa vain sellaisesta tavaroiden arvon alentumisesta, joka on seurausta muusta kuin tavaroiden luonteen, ominaisuuksien ja toimivuuden toteamiseksi tarvittavasta käsittelystä.

Palautettavat tuotteet tulee pakata huolellisesti.

Palautukseen on liitettävä kopio kuitista sekä yhteystiedot.

Yrityksillä ei ole palautusoikeutta

Takuu

Kaikilla uusilla fyysisillä tuotteilla on joko myyjäliikkeen, maahantuojan tai valmistajan myöntämä takuu.

Käytetyillä tuotteilla on vähintään 1kk takuu, jos takuu on pidempi, siitä ilmoitetaan tuotekuvauksessa.

Takuupalautukset

Takuupalautuksissa on otettava yhteyttä JSP-MIKRON myyntiin ennen palautusta.

Lähetyksen mukaan on liitettävä kopio kuitista, asiakkaan yhteystiedot sekä vikakuvaus. Vikakuvauksesta tulee ilmetä missä tilanteessa ja miten vika ilmenee.

Takuupalautettava tuote tulee pakata hyvin. Huonosti pakattuja kuljetuksessa vioittuneita tuotteita ei korjata eikä hyvitetä.

Takuu ei kata ohjelmien, virusten tai sähkökatkojen aiheuttamia laitevahinkoja, ukkosvaurioita, tuotteiden väärinkäyttöä tai muita ohjeiden laiminlyöntiä, mukaan lukien asiakkaan puolesta sattuneita asennusvirheitä tai fyysisiä tuotteen rikkoutumisia.

Aiheettomista takuupalautuksista veloitamme 50€.

Kuluttajasuojalain mukaisesti asiakkaan on ilmoitettava virheestä kohtuullisessa ajassa siitä, kun asiakas havaitsi virheen tai hänen olisi pitänyt havaita se.

Reklamaatiot

Asiakkaan on ilmoitettava tuotteen virheestä myyntiimme viipymättä, siitä kun hän havaitsi virheen tai hänen olisi se tullut havaita.


JSP-MIKRO | Jäspilänkatu 6 C 04250 Kerava | Puh. 045 235 83 83 | Liike avoinna ma - pe 09 - 17 | Kaikki oikeudet pidätetään 2009 - 2018