Käyttöehdot

Käyttöehdot

Yleistä

Seuraavia ehtoja sovelletaan JSP-MIKRON ja asiakkaan välisessä verkkokaupassa.

Rekisteröityminen

Tilauksen tekeminen ei edellytä rekisteröitymistä. Käyttäjä voi rekisteröityä täyttämällä rekisteröintilomakkeen ja valitsemalla itselleen käyttäjätunnuksen ja salasanan. Rekisteröityminen on maksutonta. Verkkopalvelun tarjoaja voi halutessaan evätä rekisteröitymisen. Palvelun tuottaja ei luovuta tietoja ulkopuolisille.

Käyttäjän vastuut ja velvollisuudet

Käyttäjä vastaa kaikesta käyttäjätunnuksellaan ja salasanallaan tapahtuvasta käytöstä, ja siitä, että käyttö noudattaa tämän sopimuksen ehtoja. Käyttäjä on vastuussa salasanan salassapidosta. Palvelun käytöstä aiheutuvista tai siihen liittyvistä kuluista vasta käyttäjä itse.

Palvelun tuottajan velvollisuudet ja niiden rajoitukset

Palvelun tuottaja pidättää itsellään oikeuden muuttaa palvelua, sen saatavuutta ja laitteistovaatimuksia. Palvelun tuottaja ei vastaa palvelussa mahdollisesti esiintyvistä virheistä ja niiden seurauksista. Palvelun tuottaja rajaa tällä sopimuksella vastuunsa ulkopuolelle myös vahingot, joita ei sopimusta tehdessä ole kohtuudella voitu ottaa huomioon.


JSP-MIKRO | Jäspilänkatu 6 C 04250 Kerava | Puh. 045 235 83 83 | Liike avoinna ma - pe 09 - 17 | Kaikki oikeudet pidätetään 2009 - 2018